wilde spinazie
Reserveren KookCollege Wijchen

Kerstkoken

Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer kerstkoken. Tijdens deze workshop gaan we je inspireren voor het kerstdiner. Je gaat verschillende kleine gerechten bereiden. op kleine bordjes zodat je veel kunt proeven. Hieronder een selectie:

Coquille met gamba en kokos-inktvissaus en zoetzuur
Zeeduivel met pompoensamosa en pittige sinaasappelsaus
Sandwich witvis met appelgelei, pepita en uienchutney
Buikspek met groene ketchup en Chinese kool
Bouillon van kip en knoflook met amandelschaafsel
Hertenrack met truffelaardappel en appelstroopjus
Wildstoof op broodkrokantje en anijschampignonsBerliner bol met cranberrymousse

De kosten van deze workshop bedragen € 85,00 per persoon inclusief BTW. Bij deze prijs zijn receptuur, ingrediënten, professionele begeleiding, drank en afwashulp inbegrepen. Duur workshop 5 uur.

Reserveren vanaf 4 personen.

Sluiten