Framboos
Reserveren KookCollege Wijchen

Koken met bier

Sinds april 2014 heeft Wijchen een eigen Brouwerij. Opgericht door 2 ondernemers. Met deze bieren gaan we dus de workshop ontwikkelen. Bij iedere gang wordt er met bier gekookt. Zelfs bij het nagerecht. Dat zal een biersabayon worden. Het hoofdgerecht zal vis met een biersaus worden. Het voor- of tussengerecht wordt met bierbeslag gefrituurd. Bij iedere gang wordt  naar wens een glas van het bier geschonken waarmee is gekookt.

De workshop begint om 18.00 uur en is om 22.30 uur afgelopen. De kosten van deze workshop bedragen € 69,00 per persoon inclusief BTW. Bij deze prijs zijn receptuur, ingrediënten, professionele begeleiding, drank en afwashulp inbegrepen. Duur workshop 4,5 uur.

Meld je aan via marcel@kookcollegewijchen.nl
Binnenkort hebben de brouwers hun eigen brouwerij. In hetzelfde pand als onze kookstudio. Dus nog meer mogelijkheden voor een gave workshop.

Sluiten