rode-peper
Reserveren KookCollege Wijchen

Kookclub

De kookclub met enthousiaste kokers komt maandelijks (2e maandag of 2e dinsdag) bij elkaar. Samen de keuken in om een diner te bereiden met begeleiding van een professionele kok worden de verschillende ingrediënten en gerechten besproken. Daarna ga je zelf koken en maak je een 3- of 4 gangendiner. De gerechten worden begeleid door passende wijnen. Deze worden geselecteerd door Machiel Otten van wijnhandel “In de Blauwe Druif“.

Lijkt dit je wat en wil je een keer meekoken met de kookclub, geef je op voor een proefles. (€ 45,-).

De contributie voor een half seizoen(sept-jan of febr-juni) bedraagt € 345,- inclusief BTW. Nieuw: bij het lidmaatschap krijg je een pas van de Hanos. Meld je aan voor het lidmaatschap.

 2e Maandag
 2e dinsdag
   9 december  10 december
 13 januari  14 januari
 10 februari  11 februari
   9 maart  10 maart
 13 april  14 april
 11 mei  12 mei
Sluiten