Framboos
Reserveren KookCollege Wijchen

Basis cursus koken

Zin om nieuwe inspiratie op te doen? Lekker met elkaar koken en te leren over ingrediënten en kooktechnieken. Werken aan je eigen smaak en creativiteit om zo van een recept jouw unieke recept te maken. Deze cursus bestaat uit 6 lessen waarin je in tweetallen werkt. We behandelen gerechten uit de verschillende wereldkeukens. Denk aan de Thaise, Indonesische en Japanse keuken. Ook de Mediterraanse keuken komt aan bod. Door het bereiden van deze gerechten maak je kennis met snijtechnieken, leer je het perfecte biefstukje bakken en ga je de lekkerste desserts maken. Deze cursus is zowel geschikt voor de beginnende kok als voor de meer ervaren kok.

In september 2019 start alweer een nieuwe editie. Lijkt het je wat maar twijfel je nog, doe dan eerst mee met een workshop Snijtechnieken. Als het bevalt kun je altijd inschrijven voor de basiscursus. De kosten van deze kookcursus (6 lessen) bedragen € 315,00 per persoon inclusief BTW. Bij deze prijs zijn receptuur, ingrediënten, professionele begeleiding, drank, Hanospas en afwashulp inbegrepen.

Sinds dit jaar hebben we ook een cursus voor de gevorderde kok, waarbij we dieper ingaan op smaakontwikkeling en technieken. Kijk voor meer informatie en data op Kook Cursus Nijmegen.

Mail voor aanmelden / informatie naar info@kookcollegewijchen.nl.

Tot in de studio,
Marcel

 

Sluiten