Framboos
Reserveren KookCollege Wijchen

Bak je brood met De Streekbakker

De passie van Jorrit van Engen is broodbakken. Volgens Jorrit is het bakken van brood veel meer dan alleen kneden, rijzen, vormen en bakken. Het is een heel proces waar jezelf de hand in hebt. Het is een kunst om continu te blijven kijken en ervaren wat er met het brood gebeurt. Iedereen krijgt een geheel ander eindproduct, terwijl met dezelfde ingrediënten en onder dezelfde omstandigheden wordt gewerkt. Laat je verrassen tijdens de workshop brood bakken.

In de komende maanden is Jorrit vaak in Het Kook College Wijchen. Samen met hem ga jij je eigen brood bakken. Je werkt met tarwe of spelt wat in Nederland is verbouwd en gemalen in de windmolen. Vul je brood met veelal de lekkere verse en lokale ingrediënten zoals worst, noten en vruchten.

Kijk in de agenda wanneer de verschillende workshops worden gehouden.
Geef je op via info@destreekbakker.nl en betaal voor deze workshop  € 59,- all in.

Sluiten