Framboos
Reserveren KookCollege Wijchen

Watch Cooking

Op deze pagina nieuwtjes over Het Kook College Wijchen! En we hebben deze keer bijzonder nieuws.

Ook voor ons breekt de vakantie aan. Het wordt langzaamaan wat rustiger. Een mooi moment om het nieuwe cursusprogramma voor te bereiden. En wat voor een programma. Volop mogelijkheden om culinaire inspiratie op te doen tijdens onze open inschrijving. Vanaf september iedere 1e zondag van de maand. Of lekker aan je kooktechnieken werken tijdens de basiscursus koken. Naast de cursussen op de vrijdagavond en de zondagmiddag starten we op verzoek met een Engelstalige basiscursus.
Vanzelfsprekend gaan we weer iedere 1e zaterdagochtend van de maand met de stoomoven aan de slag.

En er valt nog veel meer te beleven. Vanaf september start Jorrit onze Streekbakker met verschillende workshops en opleidingen in onze kookstudio. Dus volop mogelijkheden voor zowel de beginnende broodbakker als de meer gevorderde bakker.

Nieuw is onze workshop Oerkoken. Deze cursus is nog in ontwikkeling en zal medio oktober voor het eerst georganiseerd worden. Uniek hierbij is de samenwerking met Fenny van de Bovenkamp van Vita-Health. Fenny is gespecialiseerd in voeding en bewegen. Blijf het volgen.

Wil je meer weten over de verschillende cursussen stuur dan een berichtje naar marcel@kookcollegewijchen.nl. Kortom genoeg mogelijkheden om nieuwe inspiratie voor in de keuken op te doen. Wanneer kom je koken? Tot in de studio.

Met culinaire groet,
Marcel

 

 

Sluiten