Framboos
Reserveren KookCollege Wijchen

The Inspiration Sessions

Wil je inspiratie op doen? Overweeg je deelname aan de basiscursus maar wil je eerst kennismaken? Wil je meer weten over een specifiek thema of een techniek?
Geef je dan op voor een van de inspiration sessions. Voor deze eenmalige sessies kun je je alleen, met een kook-maatje of kleine groep opgeven.
Waar kun je uitkiezen?
Wij maken een onderscheid in inspirations sessions techniek en thema.

Denk bij de techniek sessies aan snijtechniek, borden opmaken, sauzen, kruiden & specerijen of werken met de stoomoven. Deze techniek sessies duren gemiddeld 3 uur en kosten €47,50.

Daarnaast zijn er inspiration sessions over een specifiek thema. Maandelijks is er een KookClub sessie waarin je een drie gangen menu bereid met als uitgangspunt seizoensproducten en kooktrends. Verder zijn er diverse thema sessies, denk bijvoorbeeld aan; streetfood, gezond, land koken en veggie. Mocht je een specifieke wens hebben rond een bepaald thema neem dan contact met ons en wellicht kunnen wij dit thema inplannen. Deze thema sessies duren gemiddeld 4,5uur en kosten €57,50

Voor alle inspiration sessions geldt dat de prijs incl BTW, recepten, drankjes, professionele begeleiding is en niet te vergeten de afwas wordt uiteraard voor je gedaan!

Kijk voor het programma op www.kookcursuswijchen.nl. Via die site kun je je ook opgeven.

Sluiten