Framboos
Reserveren KookCollege Wijchen

Vedische keuken

Kennismaken met de Ayurvedische keuken! Over kruiden en specerijen, Ayurveda, ghi en andere wonderen van de Ayurvedische keuken. We maken een menu met een selectie van de heerlijkste, weldadigste en meest creatieve Ayurvedische gerechten.
Een middag ontdekken en genieten onder begeleiding van Rada Meursing, 10 jaar lang chefkok in een Hindoeklooster.

Zaterdag 17 oktober van 15:00 – 19:00  uur.

Een zeer inspirerende kookmiddag voor iedereen die meer wil weten van de Ayurvedische Keuken. Na een boeiende inleiding nemen we de recepten samen door. Daarna maakt iedereen in groepjes van twee één of meerdere gerechten van een fantastisch menu (curry’s, chutney’s, dahl-soep met Indiase broodjes, rijstgerechten, heerlijke “snacks”, beroemde Indiase sweets etc.) Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

Kosten: € 65,- inclusief uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje en kruidenthee. Bio-wijn en sapjes zijn bij deze workshop inbegrepen. De kosten graag bij inschrijving overmaken op ING 8648543 tnv Rada’s Kookstudio. Maximaal 22 deelnemers

Schrijf je nu in voor deze workshop!

Sluiten